Tips & aktiviteter

Tips & aktiviteter

Hyr cykel


Lätt att ta sig till Utös fina platser

I samband med att du hyr Gula Villan kan du hyra cykel. Med cykel tar du dig lätt runt på ön och Utö har många fina platser att upptäcka.


140 kr/dygn


SPA


För dig som hyr Gula Villan

Under din vistelse i Gula Villan har du möjlighet att hyra intilliggande SPA-anläggning.


Bastu 1800 kr

Balja 2500 kr

Teambuilding


Aktiviter för grupper

Vill du göra något kul och utmanande för din grupp. Men en rad sinnrika övningar sätts gruppens samarbets- och kommunikationsförmåga på prov. Bra för sammanhållningen och något som lättar upp konferensen. Övningarna tar cirka 2,5 h i anspråk.


Hemsida Cicki Communication

Cirkelträning


Med lic. träningsinstruktör

Träna med Anna Blomlöf i träningslokalen på Ålö Gård. Kontakta Anna direkt så kommer ni överens om ett upplägg som passar. Anna kan också förlägga träningspass till andra platser.


Hemsida Ålö Gård


Matssons kök & bar


Granne med Gula Villan

Alldelses intill Gula Villan ligger en pittoresk krog med ett mycket bra kök. Krogen erbjuder även catering till Gula Villans gäster


Hemsida Matsson


Hyr stuga på Utö


Fler bäddar

Letar du efter en stuga att hyra på Utö eller behöver du fler bäddar i samband med att du hyr Gula Villan? Invid Gula VIllan finns två stugor att hyra. I varje stuga bor 4 personer bekvämt. Husen är fullt utrustade och har egen dusch och toalett. Husen kan bokas via Utö Turistbyrås On-linebokning där du också hitta fler stugor att hyra på Utö.


Utö Turistbyrås On-linebokning

Vandrarhem


Semestra i skärgården

Under vissa tidsperioder håller Gula Villan öppet som vandrarhem. Huset rymmer nio dubbelrum, två familjerum med fyra bäddar vardera samt matsal och ett gemensamt TV-rum. Dusch och toalett finns i nära anslutning till varje rum. Köket är mycket välutrustat och har all sedvanlig utrustning för självhushåll som kyl, frys, micro, kaffebryggare. Ute på gården finns både grill och utemöbler.


Kontakta oss så får du veta mer

Kontakta ossAdress: Gula Villan, Edesnäs Gård, 130 56 Utö

Telefon: +46 (8) 501 574 10

E-post: info@gulavillanuto.se

Copyright © All Rights Reserved

Följ oss

 

Snabblänkar

 

 

Start  |  Hitta hit