Bröllop & Fest

Bröllop & fest

 

Gula Villan är perfekt för fest, för att fira såväl bröllop som årsdagar i. Vackra Utö kyrka ligger bara ett stenkast bort. Festlokalen har en naturskön inramning med burspråk som vetter mot ängar och hav. Stockväggar och en öppen spis skapar en stämningsfull atmosfär. Rummet kan dukas för upp till 60 gäster.

 

När du hyr Gula Villan tipsar vi dig gärna om liveband, diskjockey, vigselförättare och andra kontakter. Vill du ha hjälp med maten eller lagar du den själv? Av oss kan du få telefonnummer till bra cateringfirmor som klarar transporter till Utö eller så hjälper vi dig med all catering. Gula Villans kök är välutrustat. Glas och porslin finns att hyra till alla gäster. När du hyr Gula villan för fest så hyr du hela huset. Här kan du erbjuda dina gäster logi. Räcker inte bäddarna i huset till så ordnar vi fler bäddar i omkringliggande stugor. Kontakta oss så hjälper vi dig att få ett lyckat arrangemang.

 

”Utö är en otroligt fin ö och Gula Villan är underbar och perfekt för bröllop. Vi är så glada att vi valde att ha vårt bröllop där.”

 

Gula Villan, Edesnäs Gård, 130 56 Utö

Tel: 08-501 574 10 | info@gulavillanuto.se